Εργαστήριο Αναφοράς Medisyn

 

Όλα τα μέλη του Iatrica είναι και μέλη του Συνεταιρισμού Εργαστηριακών Ιατρών Medisyn.

Τα μέλη του δικτύου Iatrica εκτελούν το μεγαλύτερο μέρος των εξετάσεων τους στα  ιατρεία τους, ενώ οι εξειδικευμένες εξετάσεις αποστέλλονται στο διεθνούς αναγνώρισης εργαστήριο αναφοράς του Medisyn.


 

Ο Medisyn αποτελεί τον πρώτο και μοναδικό Συνεταιρισμό Εργαστηριακών Ιατρών, ο οποίος διαθέτει 3 υπερσύγχρονα ιατρικά διαγνωστικά εργαστήρια σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Κρήτη.

Ως επίσημα αδειοδοτημένος φορέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας αποτελεί το εργαστήριο με το ευρύτερο φάσμα διαπιστευμένων εξετάσεων (διαπίστευση ISO 15189 για 417 εξετάσεις), ενώ έχει αδειοδοτηθεί και πιστοποιηθεί ειδικά για την μεταφορά των δειγμάτων που λαμβάνονται από όλη την Ελλάδα*.


Βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του χώρου της σύγχρονης Εργαστηριακής Ιατρικής με πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια, για τα οποία έχει επιλέξει αυτοματοποιημένα αναλυτικά συστήματα με σκοπό τη διασφάλιση της ποιότητας σε όλα τα αναλυτικά στάδια και την υψηλή παραγωγικότητα.

Στα πλαίσια του στόχου διεύρυνσης της γκάμας των εξειδικευμένων εργαστηριακών εξετάσεων που εκτελεί, συνεργάζεται αποκλειστικά με το κορυφαίο Ευρωπαϊκό Εργαστήριο Laboratoire Cerba (πρώην Pasteur), έχοντας ενεργό συμμετοχή στην ανταλλαγή επιστημονικής τεχνογνωσίας για την πλήρη κάλυψη της ζήτησης σε ειδικές και σπάνιες εξετάσεις.

*Η μεταφορά γίνεται σύμφωνα με την πλέον πρόσφατη νομοθεσία ADR και τις οδηγίες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (WHO/HSE/GCR/2012.12 Transport of Infections Substances) κατά UN3373 (ειδικές συνθήκες μεταφοράς με ασφάλεια παρακολούθησης θερμοκρασίας).

 

TOP

ΕΥΕΞΙΑ - ΠΡΟΛΗΨΗ - ΥΓΕΙΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΕΝΑ ΓΙΑΤΡΟ

  • Βρείτε ένα μέλος του δικτύου Iatrica στην περιοχή σας!

ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

Έχει επηρεάσει η οικονομική κρίση τη φροντίδα για την υγεία σας, σε ατομικό ή/και οικογενειακό επίπεδο;